Gameweek 33 – Report

MCI se ve šlágru kola s přehledem porazil ARS a výrazně se přiblížil k obhajobě titulu. LIV otočil zápas s WHU, NEW si zastřílel proti EVE, naplno zabodovali také AVL a BRE. V posledním zápase kola pak MU remizoval s TOT.

Celý článek

Gameweek 31 – Report

MCI porazil LEI a výrazně se dotáhl na ARS, jenž neudržel dvougólové vedení nad WHU a pouze remizoval. MU zvítězil na půdě NFO a posunul se na třetí pozici před NEW, který prohrál s AVL. Další porážku si připsala CHE, zklamal i TOT, naopak LIV si parádně zastřílel proti LEE.

Celý článek

Gameweek 30 – Report

MCI si s chutí zastřílel proti SOT, naopak ARS pouze remizoval s LIV. MU naplnil roli favorita proti EVE, NEW odpověděl triumfem nad BRE. TOT zvládl důležitý souboj s BRI, další výhru slaví také AVL. CHE nestačila na WOL, LEI prohrál s BOU, CRY deklasoval LEE pěti góly.

Celý článek

DGW Gameweek 29 – Report

MCI neměl problém s LIV, ARS s přehledem porazil LEE. NEW zvládl dvojzápas proti MU a WHU, podobně se dařilo také AVL, která porazila CHE a LEI. BRI v parádní přestřelce remizoval s BRE, úterní šlágr mezi CHE a LIV pak branku nenabídl.

Celý článek