Gameweek 38 – Report

MCI oslavil titul totální destrukcí EVE. LIV dotáhl do konce stíhací jízdu za Ligou mistrů a po výhře nad CRY skončil na třetím místě. Čtvrtá je CHE, která sice prohrála s AVL, ale LEI nezvládl závěr souboje s TOT. Evropské poháry si zahraje také WHU, který si poradil se SOT.

Celý článek

Gameweek 37 – Report

TOT nezvládl důležitý zápas proti AVL, naopak WHU, EVE i ARS bodovali naplno. Boj o sedmé místo tam bude ještě hodně zajímavý. LEI prohrál s CHE a tak se na čtvrtou příčku dostal LIV, který si poradil s BUR. Už jistý mistr MCI překvapivě padl na půdě BRI.

Celý článek

BGW Gameweek 36 – Report

LIV nakonec porazil WBA a zůstává ve hře o LM. MCI v parádní přestřelce porazil NEW. LEE deklasoval BUR, CRY otočil zápas s AVL, TOT si poradil s WOL. Opět ztratil WHU, když remizoval s BRI. EVE si definitivně uzavřel možnost pohárů, když doma prohrál s SHU.

Celý článek

Triple Gameweek 35 – Report

MU z trojici zápasů uhrál pouze jediné vítězství, když porazil AVL. Dvě vítězství si připsal ARS, který zdolal WBA i CHE. Double vyšel také LIV, který vyhrál doma proti SOT a ovládl i parádní šlágr proti United. MCI sice prohrál s CHE, ale díky ztrátě MU mohl předčasně slavit titul.

Celý článek