Gameweek 38 – Report

Mistrovský LIV se rozloučil výhrou v NEW, MU vyhrál na půdě LEI a zakončil sezónu na třetím místě za MCI, který deklasoval NOR. CHE zdolala WOL, do pohárové Evropy půjde rovněž TOT. ARS porazil WAT, jenž tím odsoudil k sestupu. BOU k záchraně nepomohla ani výhra nad EVE, naopak AVL uhrála potřebný bod proti WHU […]

Celý článek

Gameweek 37 – Report

MCI deklasoval WAT, LEI nestačil na TOT, WOL si poradil s CRY, o šanci na poháry přišel SHU. BOU prohrál se SOT a míří do Championship. Zato AVL porazila ARS a výrazně přiživila naděje na záchranu. MU se rozdělil body s WHU, LIV v bláznivém zápase přestřílel CHE.

Celý článek

Gameweek 36 – Report

LIV nestačil na ARS a přišel o možnost dosáhnout na stobodovou hranici. CHE nejtěsnějším rozdílem zdolala NOR, MCI si poradil s BOU, tři body bere i TOT. LEI porazil SHU a drží se na průběžném čtvrtém místě před MU, jenž zdolal CRY.

Celý článek

Gameweek 35 – Report

LIV nečekaně ztratil proti BUR, naopak MCI deklasoval BRI. SHU porazil CHE a posílil pohárové naděje. TOT v derby zdolal ARS, WHU vyhrál na půdě NOR, který se tak po roce s nejvyšší soutěží loučí. BOU porazil LEI a stále živí naději na udržení. MU ztratil v samém závěru výhru proti SOT.

Celý článek

Gameweek 32 – Report

Liverpool před několika dny získal titul a nyní mu totálně nevyšel šlágr s MCI. MU vyhrál na hřišti BRI, ARS doma snadno porazil NOR, NEW dominoval v BOU. CHE nezvládla derby proti WHU, propadl rovněž TOT, který prohrál na půdě SHU.

Celý článek