Gameweek 3 – Report

LIV ve šlágru kola deklasoval ARS, zatímco TOT pouze remizoval s BUR. MU si poradil s LEI, MCI v nastaveném čase urvalo výhru proti BOU. Dvě bezbrankové remízy nabídl sobotní program, kromě nich CRY podlehl SWA a NEW porazil WHU.

Celý článek

Gameweek 2 – Report

CHE napravila zaváhání z úvodního kola a porazila TOT, ARS nezvládl zápas na půdě STO. MU začal sezonu ve velkém stylu a už druhého soupeře deklasoval výsledkem 4-0, tentokrát to odskákala SWA. LIV přehrál CRY, LEI si poradil s BRI, všechny tři body bere také SOT, který v napínavém zápase porazil WHU.

Celý článek

Gameweek 1 – Report

Oslabená CHE na úvod sezóny nestačila na BUR, MCI vydřelo tři body proti nováčkovi z BRI, podobně si vedl i TOT proti NEW. EVE si zásluhou trefy Rooneyho poradil se STO. Divokým remízovým výsledkem skončilo střetnutí WAT a LIV. MU neměli problém s WHU, páteční předehrávka pak nabídla dramatické vítězství ARS nad LEI.

Celý článek

Pre-Season Guide!

Do startu nového ročníku zbývá už jen pár dní, pomalu by se tedy tak měly rýsovat finální verze našich soupisek s kterými odstartujeme nadcházející sezonu. Možná na některých postech stále váháte a tak jsem pro vás stejně jako minulou sezónu připravil pár předsezónních tipů 😉

Celý článek