Gameweek 34 – Report

LIV nestačil na CRY, MU naplnil roli favorita proti BUR, MID podlehlo BOU a znovu se tak přiblížilo k sestupu. Naopak SWA zvládla důležité utkání se STO, HUL si pro změnu poradil s WAT. TOT zvládl derby s CRY, ARS nakonec přetlačil LEI, derby mezi MCI a MU skončilo bez branek. CHE přehrála SOT a […]

Celý článek

Gameweek 33 – Report

TOT naplnil roli favorita proti BOU a na vedoucí CHE, která ve šlágru kola podlehla MU, ztrácí už jen čtyři body. MCI veze všechny body ze SOT, EVE si doma poradil s BUR, LIV uspěl proti WBA. V pondělní dohrávce ARS porazil MID.

Celý článek

Gameweek 32 – Report

TOT deklasoval WAT, MU veze povinné body ze SUD, EVE přestřílel LEI. Nezaváhala ani CHE, které porazila BOU, MCI splnilo povinnost proti HUL, LIV dokázal otočit zápas proti STO. V pondělní dohrávce CRY ztrapnil rozložený ARS.

Celý článek

Gameweek 31 – Report

CHE porazila MCI a drží svůj náskok na čele. TOT v závěru otočil zápas proti SWA, ARS si snadno poradil s WHU, LIV neudržel vedení proti BOU. Zaváhal rovněž MU, který remizoval s EVE, na hřištích BUR, LEI a SOT bodovali vždy domácí.

Celý článek

Gameweek 30 – Report

CHE překvapivě nezvládla zápas proti CRY, TOT uspěl na hřišti BUR. MU se rozešel bez branek s WBA, LIV v derby porazil EVE. HUL otočil utkání s WHU, tři body slaví rovněž LEI a WAT, ARS se rozešel smírně s MCI.

Celý článek