Transfers – January 2017

Vzhledem k tomu, že se tento týden kvůli FA Cupu Premier League nehrála, rozhodl jsem se pauzy využít a sepsat přehled nejzajímavějších přestupů, které se v rámci zimního přestupového okna udály. * Článek budu průběžně doplňovat o aktuální informace, tak mu rozhodně věnujte pozornost

Celý článek

Gameweek 22 – Report

CHE porazila HUL a pojistila si vedoucí příčku. Druhý je ARS, který díky pozdnímu gólu zdolal BUR. MU nakonec v nastaveném čase vybojoval bod na hřišti STO, EVE uspěl na půdě CRY, SOT rozstřílel LEI. MCI se šlágru proti TOT svůj náskok promrhalo, LIV na domácí půdě překvapivě nestačil na SWA.

Celý článek

Gameweek 21 – Report

TOT rozstřílel WBA, CHE úřadovala v LEI a pojistila si vedení v tabulce. ARS s přehledem porazil SWA, WHU si před vlastními fandy poradil s CRY. Naplno bodovali také BUR, HUL a STO, zápas mezi WAT a MID skončil bez branek. V neděli pak EVE nečekaně deklasoval MCI, šlágr mezi MU a LIV skončil nerozhodně.

Celý článek

FPL.Pundits – Summary

S koncem naší podzimní ligy FPL.Pundits, jsem si pro Vás připravil tradiční rekapitulaci z celkového průběhu soutěže. Podíváme se kdy se komu jak ne/dařilo, zhodnotíme transfery, nebudou chybět ani celkové statistiky. HF!

Celý článek

Gameweek 20 Report

TOT ukončil vítěznou sérii CHE, MCI v oslabení porazil BUR. LIV neudržel vedení proti SUD, ARS v BOU mocně dotahoval, WHU dlouhé oslabení proti MU přečkat nedokázal. WBA otočil zápas proti HUL, vyhráli také SWA a STO.

Celý článek

Gameweek 19 Report

CHE porazila STO, MU otočil zápas s MID, LIV si poradil s MCI. Tři body mají také WBA, obhájce titulu LEI konečně zabral a porazil WHU, BUR přestřílelo SUD. Na Nový rok si pak TOT zastřílel na půdě WAT, ARS zvládl domácí zápas proti CRY.

Celý článek