Gameweek 13 Report

MCI na hřišti BUR nakonec vydřela tři body, LIV v závěru udolal SUD. CHE nepadla ani tentokrát, když porazila TOT. Hned devět branek! padlo na hřišti SWA, LEI remizoval s MID, podobně jako HUL s WBA. V neděli ARS porazil BOU, STO veze body z WAT, SOT zvládl domácí zápas proti EVE a MU jen […]

Celý článek

Gameweek 12 Report

Šlágr kola mezi MU a ARS skončil remízou, MCI si poradil s CRY, LIV pouze remizoval, TOT otočil zápas proti WHU. SUD porazil HUL, vyhráli také BOU a WAT. V neděli si CHE poradila s MID a v pondělní dohrávce WBA deklasoval BUR.

Celý článek

Injury News #2

Máme před sebou poslední „repre“ pauzu v tomto roce, kterou tradičně využiji článkem z rubriky Injury News. Aktuální reprezentační přestávka, kde se hrají další kvalifikační zápasy o postup na MS je naplánována až do 18.11. 2016. * Článek budu průběžně doplňovat o aktuální informace, tak mu rozhodně věnujte pozornost.

Celý článek

Gameweek 11 Report

Derby mezi ARS a TOT vítěze nepřineslo, CHE smetla EVE, LIV si zastřílel proti WAT. SUD veze důležité body z BOU, vyhráli také MU, naopak MCI proti MID pouze remizovalo. HUL doma porazil SOT, WBA veze tři body z LEI.

Celý článek

Gameweek 10 Report

CHE vyhrála na půdě SOT, LIV přestřílel CRY, MCI neměl problémy s WBA a ukončil sérii bez výhry a zůstává na čele tabulky před ARS, který si poradil se SUD. TOT doma jenom remizoval s LEI, EVE doma porazil WHU, MU se rozešel bez branek s BUR.

Celý článek