Eurofantasy 2016

Přestože naše oblíbená Premier League skončila, rozhodně nebudeme čekat až do srpna na novou sezonu 🙂 Letní přestávku si zpestříme Eurofantasy, kterou pro nás v rámci Euro 2016 ve Francii připravila UEFA.com.

Celý článek

FPL.Pundits – Summary

Stejně jako po podzimní části i tentokrát jsem pro vás připravil celkové shrnutí naší ligy FPL.Pundits. Podíváme se na nejzajímavější momenty, zhodnotíme, kdo jak ne/uměl využít Bonus Chips, nebudou chybět ani detailní statistiky z celé soutěže. HF!

Celý článek

Gameweek 38 Report

ARS si poradil s AVL a jelikož TOT utrpěl debakl v NEW, posouvají se Gunners na celkové druhé místo tabulky. Na sedmou pozici se propadl WHU, když prohráli proti STO, MCI remizovali s SWA a neměli by tak přijít o Ligu mistrů, kde naopak bude chybět MU, který v úterní dohrávce porazil BOU.

Celý článek

Gameweek 36 Report

LEI v neděli remizoval na hřiště MU a jelikož TOT v pondělní dohrávce proti CHE také pouze remizoval, slaví LEI svůj historický titul! ARS zvládl souboj s NOR, EVE porazil BOU. NEW získal důležité vítězství proti CRY, STO remizoval s SUD, WAT otočil utkání s AVL, WHU si snadno poradil s WBA. SOT v parádním […]

Celý článek