Gameweek 14 Report

LIV zdolal SWA, ARS jen remizoval s NOR, WHU se rozešel s WBA také nerozhodně. MCI porazil SOT a je první, protože LEI pouze remizoval s MU. AVL podlehla WAT a zůstává poslední, CRY rozstřílel NEW, bláznivý zápas mezi BOU a EVE skončil remízou, derby mezi TOT a CHE pak bez branek.

Celý článek

Gameweek 14 Tips!

Čeká nás další London derby, tentokrát mezi TOT a CHE. Zajímavý bude určitě souboj vedoucího LEI, který přivítá MU. MCI hostí SOT, EVE zavítá na BOU a ARS bude napravovat prohru z minulého kola proti NOR.

Celý článek

Gameweek 13 Report

TOT přestřílel WHU, LEI uspěl v NEW a posunul se do čela tabulky, jelikož MCI doma vybouchl s LIV a ARS nestačil na WBA. Po dlouhé době vyhrála CHE, EVE si zastřílel proti AVL a MU nakonec ukořistil tři body ze souboje s WAT.

Celý článek

Gameweek 13 Tips!

Po repre přestávce se nám opět rozbíhá Premier League a samozřejmě i FPL. Na programu je 13.kolo a s ním i pár zajímavostí. Nejistý start nejlepšího střelce ligy Jamie Vardyho, Kun ohlásil návrat, dostane pár minut již tento víkend proti LIV? WHU čeká těžký duel venku proti TOT, CHE se doma pokusí porazit NOR, EVE […]

Celý článek

Injury News #2

Máme před sebou týden volna díky reprezentační srazům a s tím i spojené návraty po zranění, nebo naopak nové šrámy po „repre“ srazech. Před nadcházejícím kolem jsem vybral pár zajímavostí z „Injury news“ které by vás mohli zajímat v souvislosti s naší FPL. * Článek budu průběžně doplňovat o aktuální informace, tak mu věnujte pozornost […]

Celý článek

Gameweek 12 Report

North London derby tentokrát bez vítěze, LIV doma překvapivě podlehl CRY, naopak AVL uhrála bod proti MCI. Mizérie CHE má další pokračování, tentokráte londýnský klub prohrál 0-1 na půdě STO. LEI doma porazil WAT, MU si poradil s WBA. Nejtěsnější možné výhry slaví rovněž SOT a NOR.

Celý článek

Gameweek 12 Tips!

Šlágrem nadcházejícího kola je určitě nedělní North London derby, kdy ARS přivítá TOT. LEI bude chtít v sobotu proti WAT udržet třetí místo, SOT jede do SUD, zajímavý zápas nabídne i souboj WHU vs EVE a LIV se doma proti CRY pokusí navázat na výhru ze Stamford Bridge.

Celý článek

Gameweek 11 Report

MCI porazil NOR a drží se na špici o skóre před ARS, který pro změnu vyhrál na hřišti SWA. Na třetí příčce je LEI, jenž uspěl na půdě WBA, tři body má rovněž WAT, který zdolal WHU. CHE na domácí půdě podlehla LIV, EVE rozprášil SUD…

Celý článek