Gameweek 11 Tips!

Naše ligy se přehoupla do své druhé poloviny, máme před sebou 11. kolo. Body se určitě budou očekávat od MCI, kteří doma hostí NOR, CHE se pokusí zdolat LIV, ARS jede do SWA a v pondělní dohrávce přivítá TOT poslední AVL.

Celý článek

Gameweek 9 Report

Po včerejší dohrávce pro vás mám náš pravidelní GW Report. MCI si opět zastříleli, tentokrát to odnesl BOU. CHE se konečně podařilo vyhrát, ARS s přehledem porazil WAT a MU vezou všechny tři doby z EVER.

Celý článek

Injury News #1

Máme za sebou „repre“ přestávku, kde finišovali boje o postup na ME do Francie. Během reprezentačních srazů se ovšem objevilo i několik nepříjemných zraněních, které ovlivní naší oblíbenou FPL.

Celý článek

Gameweek 8 Report

Odehráno další kolo a bylo to tentokrát víc než zajímavé 🙂 Agüero konečne zabodoval a to pořádně, když hned 5 goly! během 20min. zničil NEW, MCI zvítězili 6-1. LEI si poradil venku s NOR, překvapivě bez Mahreze a ARS ve šlágru kola porazil MU 3-0, kdy opět úřadoval Alexis.

Celý článek

Gameweek 8 Tips!

Po flustraci z minulého kola jsem žádný GW Tips psát nechtěl… ale, vím, že alespoň Miloš si to rád přečte, tak tady je 😉 Šlágrem kola bude nedělní souboj ARS proti MU, zajímavé pak bude i liverpoolské derby a souboj CHE proti SOT.

Celý článek