Gameweek 7 Report

Trochu se zpožděním tu máte report z minulého kola. MCI překvapivě nezvládli duel s TOT, ARS si zastřílel v LEI, kde zářil Alexis, který zaznamenal hat-trick. CHE opět propadla, nakonec si veze z NEW alespoň bod. Miloš opět jednoznačně vyhrát kolo a to hlavně díky Sanchezovi , Nesvy po minulém solidním kole opět výrazně propadl.

Celý článek

Gameweek 7 Tips!

Před víkendem je tu již tradiční Gameweek Tips! Na úvod kola tu máme souboj TOT vs MCI, zajímavý zápas bude i v LEI který hostí ARS, třetí WHU hraje doma s NOR a LIV se pokusí už konečně vyhrát. Hvězda minulého kola Martial se představí doma, kdy MU hostí poslední SUD.

Celý článek

Gameweek 6 Tips!

Před víkendem tu máte další Gameweek Tips! Šlágr kola bude jednoznačně souboj CHE vs ARS, který se hraje hned jako úvodní zápas kola v sobotu od 13:45. ARS 4VER! SWA hraje doma proti EVER, MCI hostí WHU a LEI si bude chtít udržet druhé místo i po výletu na STO.

Celý článek

Gameweek 5 Tips!

Po 14 dnech, které vyplnila reprezentační přestávka se opět rozbíhá PL, na programu je 5. kolo. MU hostí doma Liverpool, souboj nováčků NORW vs. BOU a vedoucí MCI jede na půdu druhých CRY. Máme tu další Gameweek Tips!

Celý článek